A sündisznó eleganciája - szépirodalmi sorozat
  • ISBN: 9786155331831
  • Eredeti cím: L'élégance du hérisson
  • Kiadás éve: 2016
  • Méret: 150x213 mm
  • Terjedelem: 344 oldal
  • Borító: Keménytábla, védőborító

A sündisznó eleganciája - szépirodalmi sorozat

3990 Ft
40%
2394 Ft

Az ötvennégy éves Renée egy párizsi magánpalota házmestere. Kövér, tyúkszem van a lábán, hitvány ételeket eszik és szappanoperákat néz. Csakhogy Renée-nek van egy titka: hihetetlenül művelt. Szereti a filozófiát, a zenét és a japán művészetet. Álarca mögül mélyen lenézi a luxuslakások gazdag lakóinak üres életét.

A tizenkét éves lány, Paloma az ötödik emeletről, látszólagos engedelmességgel igyekszik belesimulni a tizenévesek popkultúrájába, de ő is kimagasló intelligenciát takargat. És mivel lesújtó véleménnyel van a világról, azt tervezi, hogy a tizenharmadik születésnapján felgyújtja a lakásukat, majd öngyilkos lesz.

Ők ketten a regény főszereplői és egyúttal a narrátorai. Meg a házba költöző, dúsgazdag japán férfi, aki puszta létével, no meg azzal, hogy átlát a szitán, izgalmas mozgásba hozza az eseményeket.

A francia Muriel Barbery e különleges regénye egy csapásra világhírű lett. Letehetetlenül izgalmas, tele bölcsességgel, humorral, életszeretettel és eleganciával. Megjelenése óta több mint egymillió példányban kelt el csak Franciaországban, ahol filmet is forgattak belőle. Azóta számtalan nyelvre lefordították. A Geopen egyik legsikeresebb kiadványa ezúttal új köntösben jelenik meg a szépirodalmi sorozatban.

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

40%
Eperföldek
3490 Ft
2094 Ft
40%
Norvég erdő
Elfogyott
40%
Ford megyei történetek
3990 Ft
2394 Ft