A támadás terve
  • ISBN: 9789639574151
  • Eredeti cím: Plan of attack
  • Kiadás éve: 2004
  • Méret: 235x160 mm
  • Terjedelem: 510 oldal
  • Borító: keménytábla, védőborító

A támadás terve

Bob Woodward

3990 Ft
2793 Ft

Woodward a nyolcvanas évektől teszi közzé a kulisszák mögé páratlan betekintést nyújtó könyveit amelyek mindig szenzációnak számítanak Amerikában. S nem alaptalanul: őt és Carl Bernsteint a - máig el nem árult - Mély Torok becenevű forrás igazította el a Watergate-botrány rejtekútjain. Woodwardnak talán mindenkinél jobb forrásai vannak Washingtonban. Előtte megnyílnak az ajtók mindenki irodájába avagy - bizalmas tájékoztatásra - magánlakásába.

Fogadja őt Bush elnök az Ovális irodában és ő hívja meg vacsorabeszélgetésre Rumsfeld védelmi minisztert. Igazi bennfentes ám megmarad rendíthetetlen riporternek: amit leír az hiteles tárgyilagos. Ilyen az a kép is amelyet ezúttal Bush iraki háborújáról ad. Korábban a 2001. szeptember 11-re való elnöki reagálást az afganisztáni háborút dolgozta fel hasonló alapossággal - vagyis lényegében valamennyi kulcsszereplővel beszélve. Woodward e könyve megkerülhetetlen mondhatni kötelező olvasmány mindenkinek aki a világpolitika ma első számú témájáról véleményt akar alkotni.

Woodward lenyűgöző módon mutatja be a háborúhoz vezető tekervényes ám Bush és kormányzata lázas tagjai számára nyílegyenes utat amelyet egyaránt jellemeztek belső viták és a külvilág módszeres megtévesztése. Izgalmas mint egy regény tanulságos mint politikai lecke s az összefüggések megismerésére vágyóknak nélkülözhetetlen olvasmány.

Nem elérhető

Kapcsolódó ajánlatok

Elgázolt szuverenitás
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 798 Ft
WikiLeaks-akták - Julian Assange háborúja a titkosítás ellen
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 2793 Ft
Az igazi Jack Ma
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 798 Ft
A király hálószobája - Mérgezések kora 2.
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 698 Ft
A jégkirálynő
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 1197 Ft