Charlie és az oroszlánok
  • ISBN: 9789639093928
  • Eredeti cím: Lionboy
  • Kiadás éve: 2002
  • Méret: 155x232 mm
  • Terjedelem: 364 oldal
  • Borító: kartonált, ragasztott

Charlie és az oroszlánok

Zizou Corder

1990 Ft
20%
1592 Ft

És miután történetesen tudsz 'macskául' kedves barátaid- az utca kóbor macskái és a fantasztikus vízi cirkusz ketrecben élő oroszlánjai- csatlakoznak hozzád utadon segítenek ellátnak tanácsokkal és néha különleges küldeményeket hoznak neked. Utazásod közben mit sem sejtesz róla hogy az egész világ sorsa is kockán forog.

Több évvel ezelőtt egy esti mesének indult a csodálatos utazás története anya és lánya között.

A Lionboy főszereplője Charlie Ashanti akit kiskorában megkarmolt egy leopárd és ez által kitűnően beszéli a macskák nyelvét. A történet a jövőbeni Londonban játszódik és a trilógia első része arról szól hogy hogyan indul Charlie elrabolt szülei keresésére a cirkuszi oroszlánok és a házimacskák segítségével akik végig elkísérik útján.

A hat évvel ezelőtt még csak esti mesének induló történetet a közelmúltban vetette papírra a Daily Express újságírója Louisa két akkori könyvének megírása közben. A 43 éves egyedülálló Cambridge-ben diplomázott anyuka aki azelőtt motoros futárként és felszolgálóként is dolgozott így nyilatkozik a könyvről: "Ez tényleg egy családi alkotás. Isabel adja az ötleteket én formába öntöm őket papíron a pénzt pedig elfelezzük. Isabel az ő pénzének egy részét zongoraórákra költi."

 

Nem elérhető

Kapcsolódó ajánlatok

20%
Mackók könyve
3490 Ft
2792 Ft
20%
Harmadik nyár egy gatyában
2490 Ft
1992 Ft