Évszakok konyhája
  • ISBN: 9789639574601
  • Eredeti cím: Complete Seasonal Cookbook
  • Kiadás éve: 2006
  • Méret: 275x300 mm
  • Terjedelem: 304 oldal
  • Borító: keménytábla borító

Évszakok konyhája

Chuck Williams

6990 Ft
20%
5592 Ft

A receptek mellett nagyszerű fotók segítenek a választásban és adnak ötleteket a tálaláshoz. Az évszakonként csoportosított receptek között lapozgatva számos jó tanácsra és technikai fogásra bukkanhatunk.

Az év bármely időszakát bármely napját ünnepivé varázsolhatjuk ha a természet gazdag tárházából könnyen elkészíthető finom ételekkel lepjük meg családunkat vagy vendégeinket. Olyan tavaszi különlegességekkel például mint a Borsókrémleves citromos tejszínnel a Sült báránycomb mentaszósszal az Erdeigomba ragu és a Fehércsokoládé hab eperrel; vagy olyan nyári kedvencekkel mint a Hosszúmetélt sárga paradicsommal és morzsával a Kardhalszelet mangóval és csípős avokádómártással a Csípős grillezett kukorica vagy a Szedres baracktorta. Aztán következnek az őszi finomságok a Tökleves pirított diós vajjal az Omlós lazac pikáns lencsével a Magvas piláf vörös áfonyával és fenyőmandulával valamint a Fejtetőre állított körtés mézeskalács; majd végül de nem utolsósorban az olyan szívmelengető téli csodák mint a Rákleves a Koronás sertéssült sült almával a Homár mandarinos-snidlinges vajjal és a Puliszkapuding borban párolt téli gyümölcsökkel.

A könyv bevezető oldalai részletesen bemutatják hogy mely évszakban mely hozzávaló a legfinomabb és hogyan válasszuk ki a legjobb minőségű legízletesebb darabokat. Lépésről lépésre követhetjük az ételek elkészítését és végül pazar fotók szemléltetik az egyes évszakokra jellemző zöldség- és gyümölcskínálatot.

Nem elérhető

Kapcsolódó ajánlatok

20%
Szívbarát szakácskönyv
3500 Ft
2800 Ft
20%
100% Disznó
6990 Ft
5592 Ft
20%
Gyorsan elkészíthető ételek
1990 Ft
1592 Ft