Évszakok konyhája
  • ISBN: 9789639574601
  • Eredeti cím: Complete Seasonal Cookbook
  • Kiadás éve: 2006
  • Méret: 275x300 mm
  • Terjedelem: 304 oldal
  • Borító: keménytábla borító

Évszakok konyhája

Chuck Williams

6990 Ft
5592 Ft

A receptek mellett nagyszerű fotók segítenek a választásban és adnak ötleteket a tálaláshoz. Az évszakonként csoportosított receptek között lapozgatva számos jó tanácsra és technikai fogásra bukkanhatunk.

Az év bármely időszakát bármely napját ünnepivé varázsolhatjuk ha a természet gazdag tárházából könnyen elkészíthető finom ételekkel lepjük meg családunkat vagy vendégeinket. Olyan tavaszi különlegességekkel például mint a Borsókrémleves citromos tejszínnel a Sült báránycomb mentaszósszal az Erdeigomba ragu és a Fehércsokoládé hab eperrel; vagy olyan nyári kedvencekkel mint a Hosszúmetélt sárga paradicsommal és morzsával a Kardhalszelet mangóval és csípős avokádómártással a Csípős grillezett kukorica vagy a Szedres baracktorta. Aztán következnek az őszi finomságok a Tökleves pirított diós vajjal az Omlós lazac pikáns lencsével a Magvas piláf vörös áfonyával és fenyőmandulával valamint a Fejtetőre állított körtés mézeskalács; majd végül de nem utolsósorban az olyan szívmelengető téli csodák mint a Rákleves a Koronás sertéssült sült almával a Homár mandarinos-snidlinges vajjal és a Puliszkapuding borban párolt téli gyümölcsökkel.

A könyv bevezető oldalai részletesen bemutatják hogy mely évszakban mely hozzávaló a legfinomabb és hogyan válasszuk ki a legjobb minőségű legízletesebb darabokat. Lépésről lépésre követhetjük az ételek elkészítését és végül pazar fotók szemléltetik az egyes évszakokra jellemző zöldség- és gyümölcskínálatot.

Nem elérhető

Kapcsolódó ajánlatok

Ha én főznék neked
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft
100% Disznó
Teljes ár: 6990 Ft
Aktuális ár: 5592 Ft
A főzés magasiskolája - Paul Bocuse Intézet - Larousse
Teljes ár: 19900 Ft
Aktuális ár: 15920 Ft
Az egészséges és ínyenc konyha
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft