Hölgy mókussal és seregéllyel
  • ISBN: 9789639973374
  • Eredeti cím: Portrait of an Unknown Woman
  • Kiadás éve: 2012
  • Méret: 145x185 mm
  • Terjedelem: 608 oldal
  • Borító: kartonált, ragasztott

Hölgy mókussal és seregéllyel

Vanora Bennett

3990 Ft
3192 Ft

More fényűző otthona a Temze partján Chelsea-ben a Tudor-korabeli Anglia társasági életének központja ahol gyakran fordulnak meg neves művészek magas rangú politikusok és egyházi emberek de egyszerű tanítványok védencek és még sokan mások.

Az udvarházban él Meg Giggs More egyik fogadott lánya is. Az okos érdeklődő lány elbeszélése alapján bontakozik ki előttünk hat év története egy olyan korban amikor Luther Márton reformációs mozgalma végigsöpör egész Európán és VIII. Henrik kiválik a katolikus egyházból hogy feleségül vehesse Boleyn Annát. Ilyen háttér előtt zajlik a More család mozgalmas élete. Eközben a hatalmas termetű kissé nyers de nagyszívű mester portrékat fest és két különös családi csoportképet is amelyek egyformák de alapos tanulmányozás után kiderülnek a rejtélyes különbségek.

A történetben Meg az olvasó szeme előtt érik csillogó intelligenciájú fiatal nővé a mester vásznaira pedig szerelmek csalódások intrikák felségárulás cselszövések aljas és kegyes hazugságok lenyomata kerül.

Az angol Vanora Bennett ezzel a regényével hívta fel magára a figyelmet és azóta számos munkájával méltán aratott sikert. Sodró történetfűzés kitűnő korfestő stílus eleven karakterek jellemzik. A Hölgy mókussal és seregéllyel tökéletesen megírt történet amely egyszerre szenvedélyes szerelmes regény és izgalmas thriller is.

Linkajánló

Sorolvasó - Hölgy mókussal és seregéllyelÉrtelem és érzelem - Könyvélmény beszámoló blog Hölgy mókussal és seregéllyel - Gerincre vágva blog

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

Végzetes hagyaték
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft
A sündisznó eleganciája - szépirodalmi sorozat
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft
Az ismeretlen toszkánai - Maranne II.
Teljes ár: 2490 Ft
Aktuális ár: 1992 Ft
És véget ér a magány
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft
Az utolsó szökevény
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft