A csaló
  • ISBN: 9786155331695
  • Eredeti cím: The Racketeer
  • Kiadás éve: 2016
  • Méret: 130x205 mm
  • Terjedelem: 416 oldal
  • Borító: Kartonált, ragasztott

A csaló

John Grisham

4100 Ft
20%
3280 Ft

Éppen börtönbüntetése felénél tart amikor egy hegyvidéki nyaralóban szörnyű bűntény történik: meggyilkolnak egy szövetségi bírót. A helyszínelők a ház alagsorában egy hatalmas bombabiztos páncélszekrényt találnak - tárva-nyitva üresen. Vajon miféle értékeket őrizgethetett nyaralójában a köztiszteletben álló de gazdagnak nem mondható bíró? És ki lehetett az aki ismerte a titkát?

Malcolm azt állítja tudja ki a gyilkos és alkut ajánl a szövetségi kormányzatnak: megosztja velük az információt cserében azonnal szabadul továbbá új személyazonosságot és új arcot kap. Az FBI sehogy sem halad a nyomozással ezért elfogadja az ajánlatot. Ám amikor úgy tűnik a gyilkos cinkosai minden óvintézkedés ellenére Malcolm nyomára bukkantak az ügyvéd bejelenti hogy kiszáll a tanúvédelmi programból majd pedig nekilát hogy megvalósítsa nagyszabású tervét.

John Grisham ezúttal még a szokottnál is fordulatosabb történettel örvendezteti meg olvasóit. A titkok hazugságok fondorlatok szédítő forgatagában az igazság csak a könyv utolsó lapjain bontakozik ki.

A Geopen Kiadónál megjelent művei:

Ha ölni kell, A cég, A Pelikán ügyirat, Az ügyfél, Siralomház, Csodatévő, Az ítélet eladó, A halott üzlettárs, Az utca ügyvédje, A végzetes hagyaték, Holló a hollónak, Elmaradt karácsony, Keserű pirula, Az utolsó esküdt, A manipulátor, Az ártatlan ember, Egy amerikai Pármában, A fellebbezés, Csapdában, Ford megyei történetek, Vallomás, Prókátorok, A csaló, Platánsor, Szürkehegy, A magányos farkas, A súgó, A Camino-sziget

 

Theodore Boone ifjúsági sorozat:

 

A kölyökügyvéd, A gyermekrablás, A vádlott

 

Linkajánló

Ekultura - John Grisham: A csalóRoyal magazin - Kis csaló, nagy csalóOlvasóterem - John Grisham: A csalóOlvaslak.hu - John Grisham: A csaló

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

20%
A fellebbezés
3990 Ft
3192 Ft
20%
A cég
3990 Ft
3192 Ft
20%
Végzetes hagyaték
3990 Ft
3192 Ft
20%
Az ártatlan ember
3990 Ft
3192 Ft
20%
A súgó
4100 Ft
3280 Ft