A cukrászat magasiskolája
  • ISBN: 9786155724893
  • Eredeti cím: La escuela de pastelería - Le Cordon Bleu
  • Kiadás éve: 2019
  • Méret: 240x285 mm
  • Terjedelem: 511 oldal
  • Borító: Keménytábla
  • Illusztráció típusa: Színes fotókkal

A cukrászat magasiskolája

14900 Ft
5%
14155 Ft
A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével.

A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:
- A közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron),
- A könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffinmangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra),
- Az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával).

A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.
Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.
A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrásszá válhassanak.
Nem elérhető

Kapcsolódó ajánlatok

20%
Szívbarát szakácskönyv
3500 Ft
2800 Ft
20%
Gyorsan elkészíthető ételek
1990 Ft
1592 Ft
20%
Ha én főznék neked
5990 Ft
4792 Ft