A cukrászat magasiskolája
  • ISBN: 9786155724893
  • Eredeti cím: La escuela de pastelería - Le Cordon Bleu
  • Kiadás éve: 2022
  • Méret: 240x285 mm
  • Terjedelem: 511 oldal
  • Borító: Keménytábla
  • Illusztráció típusa: Színes fotókkal
  • Fordító: Király Katalin

A cukrászat magasiskolája

Le Cordon Bleu

14900 Ft
11920 Ft
A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével.

A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:
- A közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron),
- A könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffinmangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra),
- Az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával).

A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.
Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.
A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrásszá válhassanak.
Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

Francia konyha magyar szívvel
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft
Az egészséges és ínyenc konyha
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft