A főzés magasiskolája - Paul Bocuse Intézet - Larousse
  • ISBN: 9786155724565
  • Eredeti cím: La escuela de la excelencia culinaria - Institut Paul Bocuse
  • Kiadás éve: 2018
  • Méret: 270x305 mm
  • Terjedelem: 718 oldal
  • Borító: Keménytábla, védőborító
  • Illusztráció típusa: Színes fotókkal

A főzés magasiskolája - Paul Bocuse Intézet - Larousse

19900 Ft
20%
15920 Ft

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.

250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL
● 250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
● 70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
● Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
● Részletgazdag leírások.
● Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.
A konyhafőnok mesterségbeli tudását bárki elsajátíthatja! „A boldogság a konyhában lakozik.” Paul Bocuse

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

20%
100% Disznó
6990 Ft
5592 Ft