A főzés magasiskolája - Paul Bocuse Intézet - Larousse
  • ISBN: 9786155724565
  • Kiadás éve: 2017
  • Méret: 270x305 mm
  • Terjedelem: 718 oldal

A főzés magasiskolája - Paul Bocuse Intézet - Larousse

19900 Ft
50%
9950 Ft

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.

250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL ● 250 fotóval illusztrált technikai eljárás. ● 70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől. ● Több mint 1800 étel- és fázisfotó. ● Részletgazdag leírások. ● Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal. A konyhafőnok mesterségbeli tudását bárki elsajátíthatja! „A boldogság a konyhában lakozik.” Paul Bocuse

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

50%
Gyorsan elkészíthető ételek
1990 Ft
995 Ft
50%
Négy évszak házi süteményei
3500 Ft
1750 Ft