Ford megyei történetek
  • ISBN: 9789639973084
  • Eredeti cím: Ford County
  • Kiadás éve: 2010
  • Méret: 185x235 mm
  • Terjedelem: 412 oldal
  • Borító: keménytábla, védőborító

Ford megyei történetek

3990 Ft
2793 Ft

A kötetbe gyűjtött történetek hősei a legkülönfélébbek. Van köztük három derék fiatalember akik azért indulnak útnak hogy vért adjanak balesetet szenvedett barátjuknak. Egy kerekes székhez kötött asszony két idősebb fiával a siralomházba készül legkisebb gyerekéhez aki az ítélet végrehajtására vár. Egy másik novella hőse a filléres gondokkal küszködő lecsúszott alkoholista ügyvéd aki végre nagy lehetőségekhez jut és megszabadulhatna egész addigi nyomasztó életétől.

A csöndes visszahúzódó és szürke adatrögzítőről egyszer csak kiderül hogy hihetetlen érzéke van a szerencsejátékhoz. A kisvárosi ügyvédnek számolnia kell azzal hogy összetalálkozik egy régi tárgyalótermi ellenféllel de milyen más ha ez be is következik! A prominens család "fura fia" meghalni tér haza de vajon kik között lel befogadókra? A clantoni szeretetotthon új gondozója pedig nem egészen olyan amilyennek mutatja magát és mindig kiszagolja kiről mit érdemes tudni.

Szellemes fordulatos felkavaró megindító történetek remekül megrajzolt figurái mind akikkel lehet azonosulni vagy akiket el lehet utasítani. A kiváló párbeszédek gondoskodnak arról hogy a népszerű szerző novellái ne okozzanak csalódást az olvasónak.


Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

Válaszúton - Marianne IV.
Teljes ár: 2490 Ft
Aktuális ár: 498 Ft
Day háborúja
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 698 Ft
A tökéletlenség dala;  Versek Guangdong tartományból
Teljes ár: 3000 Ft
Aktuális ár: 600 Ft
A szenvedélyes Marie II.
Teljes ár: 2890 Ft
Aktuális ár: 2023 Ft
Porladó árnyak
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 798 Ft