Köddé vált elefánt
  • ISBN: 9786155331312
  • Kiadás éve: 2014
  • Méret: 130x195 mm
  • Terjedelem: 408 oldal

Köddé vált elefánt

3990 Ft
20%
3192 Ft

Ha már mindent olvastál Murakamitól, és azt hiszed, mindent tudsz róla,  már nem tud meglepetést okozni neked…, no, akkor muszáj megvenned a legújabb könyvét. A Köddé vált elefánt olyan novelláskötet, amelynek minden darabja a maga sajátos mikrokozmoszában képes elbűvölni, meghökkenteni, megnevettetni.

Olvasd el a legújabb kötetet, és merülj el abban a különös, misztikus világban, amilyet csak Murakami képes feltárni előttünk.

Köddé vált elefánt című kötet Murakami Haruki korai novelláinak legjavából válogat. Rafinált olvasmányok ezek, látszólag egyszerűek, mégis súlyosak. Különös, felkavaró és elgondolkodtató élmény valamennyi. Többségünk mégis azért szereti Murakamit, mert a szerző a megismerhetetlent járja körül, az olvasó pedig szeret belemerülni a misztikus, talányos, sokszor átláthatatlan meseszövésbe. A kötet tizenkét év novellatermését fűzi egy csokorba. A rövid elbeszélések már előrevetítik azoknak a kultikussá vált nagyregényeknek a sokkal összetettebb és bonyolultabb világát, amelyek meghozták a nagy áttörést, és Murakamit a világ egyik legismertebb, legolvasottabb szerzőjévé emelték.

A Geopen Kiadónál megjelent művei:

Szputnyik, szívecském!, Kafka a tengerparton, A határtól délre, a naptól nyugatra, Birkakergető nagy kaland, Világvége és a keményre főtt csodaország, Norvég erdő, Kurblimadár krónikája, Tánc, tánc, tánc, 1Q84 trilógia, Miről beszélek, amikor a futásról beszélek, A színtelen Tazaki Cukuru és zarándokévei, Köddé vált elefánt, Férfiak nő nélkül, Hallgasd a szél dalát / Flipper, 1973, Sötétedés után

 

 

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

20%
Eperföldek
3490 Ft
2792 Ft
20%
Nyugati kijárat
2990 Ft
2392 Ft